MEDARBETARE

Medarbetarna skapar nöjda kunder…

Vi som arbetar på Creando har roligt tillsammans. Vår förhoppning är att våra kunder känner av den glädjen också. Vi njuter av att göra vårt jobb bra. Och det engagemang som Creando har gentemot uppdrag och kunder bottnar helt enkelt i medarbetarnas inställning till utmaningar, utveckling och utbildning.


Urban Öjteg

Urban är ansvarig för våra ingenjörskurser och arbetar med utveckling och marknadsföring med tyngpunkt på skogsindustrin och södra Sverige. Han har tidigare varit utbildningschef vid Skogsindustrins Utbildning i Markaryd med huvudansvar för ingenjörsutbildningarna och ledarskapsutbildning.  Han har disputerat i massateknik vid Chalmers och är Göteborg trogen. Urban är den ende genuina gamblern i företaget.

urban@creando-training.se
tel. +46 72 – 303 13 57

Lotta Nilsson

Lotta bor i Bollnäs och brukar beskriva sig som kemisten som blev lärare som blev projektledare och som brinner för kompetensfrågor i allmänhet och yrkeshögskola i synnerhet. Lotta arbetar bland annat som utbildningsledare för yrkeshögskoleutbildningarna till Drifttekniker – Processoperatör. Vid sidan om jobbet kan man hitta Lotta på dans, på gymmet eller kanske i soffan med en stickning

lotta@creando-training.se
tel: +46 76-544 99 52

Teofil Krantz

Teo är vår mas med sitt säte i Horndal. Han kommer närmast från Stora Enso Fors .Med erfarenheter från produktionen, kompetensutveckling, systematiskt förbättringsarbete, ledningssystem och marknad passar han perfekt i Creando. Han ansvarar för våra utbildningar för operatörer. Tänker ofta utanför boxen, ibland för långt utanför.

teofil@creando-training.se
tel. +46 73 – 544 68 49

Birgitta Arthurssohn

Birgitta sitter i Härnösand är en stolt Ångermanlänning som älskar Höga Kusten. Med en lång erfarenhet av försäljning och kundvård kommer hon bl.a. att assistera Lotta för Yrkeshögskolan men även stötta vår marknadsföring mot industrin samt sälja vår Kompetensplattform eFront PRO. Utöver sin passion för att organisera och sortera gillar Birgitta att renovera huset och att ägna sig åt släkt och vänner.

birgitta@creando-training.se
tel: +46 70-040 67 06

Kjell Åström

Kjell sitter i Sundsvall och är företagets fönster mot norr och mot processindustrin i allmänhet. Han är ångexpert och den i företaget som är bäst på att hitta konstigheter i processystem. Alltid nära till en anekdot eller rolig historia blir det aldrig tråkigt i Kjells sällskap.

kjell@creando-training.se
tel. +46 76 – 803 15 93

Emelie Schagerholm

Emelie sitter på Munkedalskontoret och kommer att ansvara för materialproduktion och utveckling av vår kompetens- och lärplattform e-Front. Hon kommer senast från Kalas Reklambyrå som produktionsledare. Nu är Emelie, tillsammans med sin sambo, i renoverartagen av deras villa strax utanför Munkedal samtidigt som de försöker hinna med att umgås med goda vänner. I slutet av juni 2016 kom lille sonen och nu är Emelie deltid mammaledig.

emelie@creando-training.se
tel: +46 70-297 24 93

Per Nilsson

Per sitter i Karlstad och är hjärnan bakom vårt smarta IT-system och arbetar med produktion av vårt elektroniska utbilningsmaterial. Per är den ende genuina värmlänningen bland oss på Creando. Och det hörs!

per@creando-training.se
tel: +46 73 544 22 13

 

Christina Mellberg

Christina sitter i Karlstad och är en systemvetare som håller ordning på ekonomi, projekt och uppföljning. När Christina åker hem börjar det verkliga jobbet: djur, gård, döttrar och make… Christina är för tillfället sjukskriven.

christina@creando-training.se
tel. +46 72 – 303 13 72

Bo Smeder

Bosse sitter i Bergsjö och grundade Creando när han vid 45 års ålder äntligen insåg att det var utbildning som var hans kall. Med en erfarenhet som är bredare än de flesta kan Bosse ta tag i det mesta, både som lärare och som företagare.

bo@creando-training.se
tel. +46 70 – 662 93 82