MEDARBETARE

Medarbetarna skapar nöjda kunder…

Vi som arbetar på Creando har roligt tillsammans. Vår förhoppning är att våra kunder känner av den glädjen också. Vi njuter av att göra vårt jobb bra. Och det engagemang som Creando har gentemot uppdrag och kunder bottnar helt enkelt i medarbetarnas inställning till utmaningar, utveckling och utbildning.


Lena Backström

Lena är 100% Jämtlänning men bosatt i Härnösand. Hon är ekonom i grunden och specialiserad på ledningssystem och människan i dem. Lena har arbetat inom Creando i mer än tio år som lärare i arbetsmiljö, kvalitet och ledarskap. Idag verkar hon deltid som VD i Bolaget. Glad, engagerad och klok är epitet som beskriver henne väl tillsammans med ett stort mått av tydlighet. När hon inte arbetar återfinns motion i skog och mark, trädgårdsodling och hundar av rasen Dobermann i blickfånget, med tiden helst spenderad tillsammans med den valda bättre hälften och barnen.

lena@creando.se
tel: +46 70 – 453 05 55

Urban Öjteg

Urban är ansvarig för våra ingenjörskurser och arbetar med utveckling och marknadsföring med tyngpunkt på skogsindustrin och södra Sverige. Han har tidigare varit utbildningschef vid Skogsindustrins Utbildning i Markaryd med huvudansvar för ingenjörsutbildningarna och ledarskapsutbildning.  Han har disputerat i massateknik vid Chalmers och är Göteborg trogen. Urban är den ende genuine gamblern i företaget.

urban@creando-training.se
tel. +46 72 – 303 13 57
 
 
 

Lotta Nilsson

Lotta bor i Bollnäs och brukar beskriva sig som kemisten som blev lärare som blev projektledare och som brinner för kompetensfrågor i allmänhet och yrkeshögskola i synnerhet. Lotta arbetar bland annat som utbildningsledare för yrkeshögskoleutbildningarna till Drifttekniker – Processoperatör. Vid sidan om jobbet kan man hitta Lotta på dans, på gymmet eller kanske i soffan med en stickning

lotta@creando-training.se
tel: +46 76 – 544 99 52

Teofil Krantz

Teo är vår mas med sitt säte i Horndal. Han kommer närmast från Stora Enso Fors. Med erfarenheter från produktionen, kompetensutveckling, systematiskt förbättringsarbete, ledningssystem och marknad passar han perfekt i Creando. Han ansvarar för våra utbildningar för operatörer. Tänker ofta utanför boxen, ibland för långt utanför.

teofil@creando-training.se
tel. +46 73 – 544 68 49

AnnaCarin Berglund

AnnaCarin kommer från säljbranschen och brinner för mötet med människor. En riktig dalkulla – bosatt och uppvuxen i Dalarna.
Hon kommer att arbeta hos oss som säljkoordinator och projektledare och även hjälpa till med marknadsföringen inom Yh.

annacarin@creando-training.se
tel. +46 72 – 303 13 72

Birgitta Arthurssohn

Birgitta är en stolt ångermanlänning som bor i Ramvik och älskar Höga Kusten.
Hon arbetar med administration av bla. vår yrkeshögskoleutbildning och med sin långa erfarenhet inom försäljning och kundvård är hon den som har den mesta kontakten med studenterna. Utöver sin passion för att organisera och sortera gillar Birgitta att renovera huset och att ägna sig åt släkt och vänner.

birgitta@creando-training.se
tel: +46 70 – 040 67 06

Kjell Åström

Kjell sitter i Sundsvall och är företagets fönster mot norr och mot processindustrin i allmänhet. Han är ångexpert och den i företaget som är bäst på att hitta konstigheter i processystem. Alltid nära till en anekdot eller rolig historia blir det aldrig tråkigt i Kjells sällskap.

kjell@creando-training.se
tel. +46 76 – 803 15 93

Emelie Schagerholm

Emelie sitter på Munkedalskontoret och kommer att ansvara för materialproduktion och utveckling av vår kompetens- och lärplattform e-Front. Hon kommer senast från Kalas Reklambyrå som produktionsledare. Nu är Emelie, tillsammans med sin sambo, i renoverartagen av deras villa strax utanför Munkedal samtidigt som de försöker hinna med att umgås med goda vänner. I slutet av juni 2016 kom lille sonen och nu är Emelie deltid mammaledig.

emelie@creando-training.se
tel: +46 70 – 297 24 93

Per Nilsson

Per sitter i Karlstad och är hjärnan bakom vårt smarta IT-system och arbetar med produktion av vårt elektroniska utbilningsmaterial. Per är den ende genuina värmlänningen bland oss på Creando. Och det hörs!

per@creando-training.se
tel: +46 73 – 544 22 13

 

Christer Hellholm

Christer Hellholm

Christer sitter i Karlstad och ansvarar för materialproduktion och utveckling av vår kompetens- och lärplattform eFront Pro medan kollegan Emelie är mammaledig. Han kommer senast från IT-gymnasiet som IT-lärare (Webserverprogrammering och Webbutveckling). Tidigare har han arbetat som teknikinformatör och IT-tekniker på Ericsson i Karlstad. Datornätverksarkitekt på InfoQuest.

christer@creando.se
tel: +46 73 – 527 20 01

 

Christina Mellberg

Christina sitter i Karlstad och är en systemvetare som håller ordning på ekonomi, projekt och uppföljning. När Christina åker hem börjar det verkliga jobbet: djur, gård, döttrar och make… Christina är för tillfället sjukskriven.

christina@creando-training.se
tel. +46 72 – 303 13 72

Caroline Tinterova

Caroline är Stockholmaren som lämnade storstaden för naturen och lugnet i Hälsingland. Hon sitter i Bergsjö och arbetar med Produktutveckling och Grafisk Formgivare.
Hon är Illustratör och Grafisk Designer i grunden med erfarenhet även inom konceptutveckling, produktdesign och digital utveckling.
Tiden utanför arbetet spenderar hon med sin familj, odling och träning.

caroline@creando.se
tel: +46 70 – 498 64 44

Bo Smeder

Bosse sitter i Bergsjö och grundade Creando när han vid 45 års ålder äntligen insåg att det var utbildning som var hans kall. Med en erfarenhet som är bredare än de flesta kan Bosse ta tag i det mesta, både som lärare och som företagare.

bo@creando-training.se
tel. +46 70 – 662 93 82