om oss

OM OSS

Små, smarta och snälla.

Creando Training är ett litet utbildningsbolag. Vi är inte börsnoterade, har inget kontor på Fina Gatan eller årlig kick off i Friends Arena. Nej, i stället lägger vi alla våra resurser på att hitta smarta lösningar.

Att se varje uppdrag som en möjlighet att utvecklas är ganska smart. Att låta medarbetarna välja mellan hemmakontor eller att sitta bland kollegor är smart. Att arbeta i nätverk med de allra bästa utbildarna inom varje område är också rätt smart.

Dessutom är vi snälla. När vi fått ett uppdrag är vårt fokus inte att krama så mycket vinst som möjligt ur det. Det vi vill är att kunden verkligen ska dra nytta av det vi levererarom möjligt ur det. Det enda vi vill är att kunden verkligen ska dra nytta av det vi levererar.

Sedan starten 2007 har vi genom att hålla fast vid vår idé att leverera bra utbildningar vuxit steg för steg till att nu vara ett ledande utbildningsföretag för svensk skogsindustri. Men vi stannar inte här. Vår affärsidé är att förse industrin med kompetens. Och det inte bara svensk skogsindustri som är imponerade av vårt arbetssätt: Att vi arbetar över hela linjen från personer på väg in till industrin, till ingenjörer och chefer. Att våra företagsanpassningar av utbildningar inte bara är ord i offerter utan en långt driven specialisering för just den kunden. Att vi vet vad vi pratar om och ständigt utvecklas. Även andra branscher och andra länder har fått upp ögonen för Creando och vårt sätt att arbeta.

 

Creandos medarbetare, som är kärnan i vår framgång, hittar du här.